Femeia neîmblânzită – curs de autocunoaștere pentru femei și fete cu Kati Moscu

Katalin Moscu este consilier si formator, arhitect restaurator, instructor acro-yoga, practician Reiki care foloseste metode șamanice si terapia artei: a miscarii, al desenului, cântecului și sunetului. Este femeie independentă si mamă a două fete. Practica multe sporturi, crede in forta comunitatii si în autovindecare. Este co-fondatoarea Asociatiei C.A.R.E. O gasiti pe Facebook (Katalin Moscu), pe paginile Akrolina, Shamayoga si Gogonele/Gogodo/Agyfirka.

Descriere

De cate ori va priviti cu dispret in oglinda? De cate ori va ganditi cu critica, groaza, disperare, rusine si ura la o parte a corpului vostru? De cate ori pe zi va propuneti sa chinuiti acest corp prin diverse metode doar pentru ca nu ARATA asa cum va doriti? Corpul femeii nu este un bibelou, ci un univers fuctional a carei menire este sa ocroteasca esenta purtatorului sau. Vine si se dezvolta intru angajamentul de a fi forma si lacasul PERFECT pentru toata biografia noastra – in avans.

Biografia ta devine biologia ta – spune Caroline Myss. Toate traumele din copilarie si din viata adulta isi lasa amprenta pe corpul nostru. O harta de memento-uri care nu se plange niciodata. Lucreaza cu un singur scop: sa se autovindece si sa TE vindece. Alegerea este a ta: poti sa-i fii dusman sau partener in acest plan grandios.

Corpul meu nu m-a lasat balta niciodata. S-a vindecat de fiecare data cand l-am imbolnavit, de fapt s-a recuperat complet devenind si mai puternic decat inainte. M-a facut puternica pe mine. A fost, este si va fi intotdeauna lacasul perfect pentru inima si sufletul meu. El are grija de mine, iar eu il onorez pentru acest lucru. Cursul este menit sa va readuca increderea de sine in tot ceea ce sunteti. Va ajuta sa scapati de convingerile limitatoare ce stau in calea acestei desavarsiri.

Nu este un curs pentru sanziene, ci pentru femei si fete dispuse sa transpire pentru a aduce la suprafata natura lor AUTENTICA si de a se imprieteni cu ea. Original vroiam sa-l numesc curs pentru bestii, dar suna prea amenintator. La sfarsit, ma voi multumi cu niste femei ASUMATE dispuse sa onoreze pe nimeni altcineva decat pe ele insele. Astept angajamentul celora dispuse sa incheie un contract pe termen lung cu ele insele si partenerele lor. Vor fi momente de maxima vulnerabilitate, in care toate vom avea nevoie de un spatiu sigur si suportul fiecarei participante. Promit ca va fi o calatorie care va va schimba viata, dar cel putin prisma prin care o vedeti.

Vor fi 13 intalniri la intervale de cca. 3 saptamani, grupate in urmatorul fel:

 1. Respiratia si emotiile* (Respiratia constienta. Senzatii, reactii, emotii)
 2. Managementul emotiilor* (Exprimare. Tipare. Triggare. Neexprimatele)
 3. Auto-exprimarea. Limbajul prin care comunic* (Exprimarea de sine. Limbajele de iubire. Limbajul urii si al dispretului)
 4. Vocea mea (Perceptii. Curajul. A spune NU. Cantecul sufletului meu)
 5. Auto-perceptia* (Puncte de perceptie. Mosteniri de familie. Legamintele lui Ruiz)
 6. Corpul meu (Sensibilizarea corpului. Dialog. Respect. Iubire)
 7. Rutina* (Convingeri limitatoare. Religia. Dogma. Traditia. Obiceiuri. Ritualuri)
 8. Relatiile* (Eu cu mine. Familia. Partenerii. Prietenii. Amicii. Umanitatea si Universul)
 9. Scopul in viata* (Nevoi si aspiratii. Motivatii. Tipare. Sabotorul. Puterea intentiei. Esecul si succesul)
 10. Umbra (Partea intunecata a sinelui meu. Ganduri si dorinte nerostite)
 11. Jocul hormonilor si sexul* (Energii feminine/ masculine. GGG. Sex-pozitivitate/ negativitate)
 12. Luna, Pamantul si perioadele menstruale (Cortul rosu. Rabdarea. Intuitia. Coalitia si suportul feminin)
 13. Destrabalarea (Astazi voi fi ce nu mi-am permis niciodata sa fiu)

Calendar și costuriCursurile se vor desfasura in 13 sesiuni, (1 sesiune insemnand sambata in intervalul orar 10:00–18:00 si duminca 10:00–14:00).

Costul total al cursului este de 2730 de lei. Pentru cei care doresc sa achite integral ciclul de 13 cursuri, costul este 2400 de lei. Costul unei intalniri este de 210 lei pentru cele care se angajeaza sa participe la intreg calupul de 13 sedinte. Pentru onorarea acestui angajament este nevoie de achitarea unui avans de 840 de lei (care acopera primele si ultimele 2 sedinte; incepand de la a treia ocazie, sedintele se platesc individual).

Sedintele marcate cu * pot fi accesate si individual la un pret de 240 de lei.

Primele doua sedinte vor avea loc in:

 • 12-13 aprilie 2019
 • 18-19 mai 2019

Urmatoarele sedinte vor fi anuntate, respectiv veti gasi datele la evenimentul FB sau pe pagina Asociatiei C.A.R.E. (asociatiacare.org) Membrii asociatiei beneficiaza de reduceri din preturile afisate in urmatorul fel: membru asociat -13%, membru simpatizant -8%.

Locatia va fi comunicata ulterior si va fi aleasa in functie de numarul participantelor.

Pentru inscriere este necesar sa completati formularul: https://docs.google.com/forms/d/1mu2l7S_8HduCx_cqcwYMSn0b6JdxuLi9HZdbVhLEYWQ/edit