Membrii fondatori

Membrii fondatori (Consiliul Director)

PreședinteDr. Monica Barbovschi, este ”mama la poliamorie” pentru prima comunitate non-monogamă din România informată de principii feministe și cultura consimțământului. Cercetător sociolog în viața de adult responsabil și expert independent pentru Comisia Europeană pentru prevenirea hărțuirii sexuale. General firestarter, matriarhă sexomarxistă pe Twitch.tv, childless by choice, dublă săgetătoare. Preocupată de consimțământ și dinamici de putere, se consideră mai degrabă o MironosEtică decât o CurvEtică dar, așa cum am precizat în altă parte, acestea se îmbină ca Yin și Yang. 

Twitch: https://twitch.tv/mamalapoliamorie

Web: http://monibarbovski.net   

Vice-președinte  – Alexandra Ureche, a dezvoltat din adolescență o fascinație pentru multiple forme de educație – nonformală, experiențială și învățarea prin acțiune. Această fascinație s-a manifestat printr-o implicare în proiecte, majoritatea deservind comunitatea locală și/sau tinerii și copiii. Văzând toate rezultatele muncii ei dar și lucrând cot la cot cu niște oameni minunați, construind o lume (ceva) mai bună, poate afirma cu certitudine că și-a creat o perspectivă idealizată asupra lumii. Cu toate acestea, este convinsă că ochelarii nu pot fi prea roz, atitudine pe care și-o menține cu asumare și bucurie. La pachet cu ochelarii roz vine compasiunea, valoare care, de îndată ce i-a descoperit efectul, a devenit epicentrul modului în care dezvoltă relațiile cu cei din jur.

Secretar – Dr. Ana Tamas, expert secret în problematici de gen, a hotărât să se reactiveze pentru a participa în proiectele asociației. A cercetat reprezentarea sexualității în socialismul din Ungaria (master) și imaginea femeilor est-europene în mass-media vestică (inclusiv cea legată de traficul de femei și reprezentarea femeilor în pornografie). A activat în community building și body work. Este interesată de educația pentru relații, în special partea de nevoi emoționale și conexiune umană.

Membru în Consiliul Director – Katalin Moscu, este consilier si formator, arhitect restaurator, instructor acro-yoga, practician Reiki care folosește metode șamanice si terapia artei: a mișcării, al desenului, cântecului și sunetului. Este femeie independentă si mamă a două fete. Practica multe sporturi, crede in forța comunității si în autovindecare. O găsiti pe Facebook (Katalin Moscu), pe paginile Akrolina, Shamayoga si Gogonele/Gogodo/Agyfirka.

Membru în Consiliul DirectorClaudiu- Daniel Chiorean