Membrii fondatori

Membrii fondatori (ne mai alintăm și Consiliul Director)

PreședinteDr. Monica Barbovschi, este făcută din substanța eroinelor romanelor rusești, sans le suicide. Nu se simte comod în tipare și cutii, în ciuda unor calități feline auto-atribuite, fapt pentru care a reușit să evite cu succes toate capcanele vieții de familie tradiționale – măritiș, copii, așezare la casa ei. A ajutat-o și faptul că a trăit mult pe-afară, unde s-a învățat (prost, bine?) cu libertatea de expresie și auto-asumare a comunităților Burning Man și a relațiilor deschise/ poliamoroase. Calitatea de fire starter se îmbină cu sensibilitatea pentru emoții obscure, introspecție și atenția la relațiile de putere existente în orice context de interacțiune socială. Preocupată de consimțământ și sex-negativitate, se consideră mai degrabă o MironosEtică decât o CurvEtică dar, așa cum am precizat în altă parte, acestea se îmbină ca Yin și Yang. Cercetător sociolog în viața de adult responsabil.

Facebook: monibarbovski

Web: http://monibarbovski.net   

Vice-președinte  – Alexandra Ureche, a dezvoltat din adolescență o fascinație pentru multiple forme de educație – nonformală, experiențială și învățarea prin acțiune. Această fascinație s-a manifestat printr-o implicare în proiecte, majoritatea deservind comunitatea locală și/sau tinerii și copiii. Văzând toate rezultatele muncii ei dar și lucrând cot la cot cu niște oameni minunați, construind o lume (ceva) mai bună, poate afirma cu certitudine că și-a creat o perspectivă idealizată asupra lumii. Cu toate acestea, este convinsă că ochelarii nu pot fi prea roz, atitudine pe care și-o menține cu asumare și bucurie. La pachet cu ochelarii roz vine compasiunea, valoare care, de îndată ce i-a descoperit efectul, a devenit epicentrul modului în care dezvoltă relațiile cu cei din jur.

Secretar – Dr. Ana Mago-Maghiar, expert secret în problematici de gen, a hotărât să se reactiveze pentru a participa în proiectele asociației. A cercetat reprezentarea sexualității în socialismul din Ungaria (master) și imaginea femeilor est-europene în mass-media vestică (inclusiv cea legată de traficul de femei și reprezentarea femeilor în pornografie). A activat în community building și body work. Este interesată de educația pentru relații, în special partea de nevoi emoționale și conexiune umană.

Membru în Consiliul DirectorKatalin Moscu

Membru în Consiliul DirectorClaudiu- Daniel Chiorean