Susține-ne!

Susține misiunea și activitățile noastre prin direcționarea a până la 3,5% din impozitul pe venit sau 20% din impozitul pe profit (persoane juridice) către Asociația C.A.R.E. – Cetățeni Activi pentru Relații Etice. Vei contribui astfel la misiunea noastră de a redefini relațiile afective pe baze mai etice, mai conștiente și de a dezvolta în rândul românilor atitudini mai sănătoase, incluzive, despre sexualitate și relații, prin respect reciproc şi şanse egale.

1.Persoane fizice

Poţi redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către Asociaţia C.A.R.E. completând formularul 230 sau declarația unică (pentru activități independente) ca persoană fizică.

Primul pas: Completează formularul pe pagina https://redirectioneaza.ro/asociatia-cetateni-activi-pentru-relatii-etice

Pasul 2. Printează formularul, completează câmpul de CNP dacă nu ai făcut-o la pasul anterior și semnează-l.

Pasul 3. După completare, pe pagina de confirmare a site-ului Redirecționare vei avea o listă cu unitățile ANAF din țară. Sau ai lista aici. Trimite formularul semnat prin poștă cu scrisoare recomandată către unitatea ANAF de care aparții. 

Formularele trebuie să ajungă la ANAF până pe 25 mai 2023 (deci trimite cel târziu pe 20 mai).

2. Persoane juridice 

Din orice profit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea. Altfel spus, ai posibilitatea să decizi ce se întâmplă cu banii din impozitele firmei tale. Și poți decide să ne fii alături.

Pasul 1. Procedura de redirecționare este simplă, pentru 2022. În termen de cel mult 6 (șase) luni de la depunerea declarației anuale de impozit pe profit (termenul a fost 31 decembrie 2022), ne puteți redirecționa 20% din impozitul pe profit, prin CONTRACT DE SPONSORIZARE. și prin depunerea la ANAF a DECLARAȚIEI 177. Termenul limită ar fi 24 iunie 2023.

Pasul 2. Descărcați și completați acest contract de sponsorizare CARE, și virați suma dorită în contul Asociației CARE. Trimiteți la sediul nostru contractul completat în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și returnăm un exemplar firmei. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit.

3. Donații directe.

Poți alege oricând să ne susții printr-o donație directă în contul asociației.

Banca Transilvania / Asociația Cetățeni Activi pentru Relații Etice / IBAN: RO87BTRLRONCRT0482226801 / Detalii plată: donație

Îți mulțumim!

Pentru orice nelămurire, ne poți contacta pe pagina de Facebook a asociației sau la contact@asociatiacare.org