Evenimente

Asociația C.A.R.E. organizează următoarele evenimente:

  1. PolyMeet Cluj – este dedicat tuturor celor interesați de stiluri alternative de relaționare (non-monogamie: relații deschise, swingeri, poliamoroși, anarhiști în relaționare etc.), dar și persoanelor în relații monogame curioase de cum relaționează alții și de inteligență emoțională. Ne vom aduna o dată pe lună pentru a discuta pe o temă pe care o vom propune de fiecare dată. Contribuțiile voastre sunt esențiale și nasc aceste întâlniri, așa că vă încurajăm să propuneți subiecte care vi se par interesante, din care credeți că ați putea învăța, cu care v-ați confruntat sau teme unde credeți că ați avea o experiență utilă de împărtășit. Ceea ce ne dorim e să fim un grup de suport, bazat pe prietenie, unde să putea discuta acele aspecte ale relațiilor noastre pe care e dificil să le abordăm cu alte persoane care nu înțeleg pe deplin acest stil de relaționare. Sunteți așteptați singurx sau alături de partenerix. Puteți pune întrebări deschis și liber, dar vă rugăm să tratați toți ceilalți participanțx cu respect. Nu este necesar să vorbiți la întâlniri, dacă nu vă simți confortabil, dar încurajăm cât mai mult comunicarea, pentru că împreună putem găsi mult mai simplu soluții la probleme cu care probabil ne-am confruntat fiecare dintre noi. Colegii noștri de la București organizează evenimentul similar Poly Monthly în spațiul InFLUX. Evenimentele se anunță pe pagina de Facebok a C.A.R.E. și pe site-ul InFLUX.
  2. OpenCon Transilvania – este un eveniment de tip retragere de weekend, organizat bianual în zona munților Făgăraș, pentru persoane interesate de non-monogamie consensuală. OpenCon Transilvania este inspirat din modelul ne-conferinței al OpenCon UK și OpenCon Catalonia (http://OpenCon.cat/), sub forma împărtășirii de experiențe, sfaturi și susținere pentru relații alternative. În acest format, evenimentul este organizat de participanți pentru participanți și include discuții, ateliere și activități sociale  (e.g. cuddle party, yoga/ acro-yoga, plimbări în natură). Participanții se angajează să respecte codul de conduită ce include respectarea consimțământului, a identităților și experiențelor de viață ale celorlalți.
  3. Open Poly Day – este un eveniment de o zi deschis publicului larg, cu ateliere, prezentări, poly speed-dating, lansări de carte etc. Prima ediție a avut loc pe 23 februarie 2019, în care am sărbătorit lansarea asociației și aniversarea a 4 ani de grup de Facebook. Am mai avut ediția a 2-a în februarie 2020. În octombrie 2022, am organizat la București a treia ediție.